Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa namuslu açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Dokumada bulunan insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel Yangın Çıkış Kapısı tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı gün otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir kanatının yıldızlı olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik yürekin yeğleme edilir.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı emekaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” yazısı bulunan kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış üzere faktörlere ilgilı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan ali bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Report this wiki page